Levensreddend programma, liever aanpassen dan maar
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Anne
05 Maart 2009 | Nieuw Zeeland, Hamilton
Maar goed vrijdag hebben we Marjolein's verjaardag nog goed gevierd, Madelein, Stefan, Eric, Liz en Tom waren bij ons gekomen en Marjolein had voor allemaal lekkers gezorgd. Frikandellen en bitterballen :D! Oh god wat smaakte dat goed, als een hapje gefrituurde hemel! De bitterballen smaakte redelijk zoals thuis maar de frikandellen waren meer combinatie van frikandel en mexicano ofzo, beetje vreemd maar wel lekker!
Nadat het wat later werd, hebben we een taxi gebeld om down town nog te gaan stappen. Hier was het redelijk rustig, alleen super veel mensen waren verkleed!! Ik was gewoon een week te vroeg met mijn carnaval outfit of ik had een trent gezet, dacht ik bij mezelf.. Maar goed het is O-week (eerste week dat school weer begint) dus dan zijn er wel meer van zulke rare fratsen.. Maar goed ik was nog steeds behoorlijk moe dus maar op tijd naar bed gegaan. Héérlijk uit kunnen slapen op de zaterdagmorgen dat was wel eens lekker voor de verandering! 'S middags hebben we bij Eric gelunched en zijn we daarna ff wat winkels in gelopen, ik moest nog een rits voor mijn rokje hebben want die is kapot en nieuwe schoenveters. Daarna zouden we dan nog wat onderdelen voor de auto gaan kopen, zodat we die opnieuw konden laten keuren. Dat laatste is er niet van gekomen in plaats daarvan hebben gewoon kleren geshopt. En niet zomaar kleren.... Ga eerst rustig zitten voordat je verder leest want het is nogal schokkend!
Ik heb een jurkje gekocht en van die degelijke naaldhak schoentjes waarbij je ook nog eens mijn tenen kunt zien! *Ik heb redelijk normale tot mooie voeten, dat wel*. Maar goed ik was het wel voort beu dat alle die stomme trutjes hier over je roddelen als je niet in een jurkje gaat, dus om me maar wat gemakkelijker te voelen ga ik ook maar in een jurk. Wow nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen! Maar ach toen waren we natuurlijk veelste laat want we hadden een pizza-party bij Emma (inmiddels ex-collega van mij). Dus eric opgepikt, snel thuis omgekleed, make-up gesmeerd en haar gedaan.. Naar Emma gelopen, nja had ik natuurlijk na 300 m mn schoenen al in mn hand want ik kan helemaal niet op naaldhakken lopen, net voordat we bij emma binnen gingen maar snel weer aangedaan, alsof er niets aan de hand was. We waren netjes op tijd, de eerste zelfs. Rustig aan kwamen er wat mensen binnen druppelen, was wel een rustig feestje wel gezellig gebuurt met allerlei mensen en daarna natuurlijk pizza gegeten! Rond half 10 - 10 uur maar naar ons volgende feest gegaan. House-warming party van Richard dat was meer zo'n puinhoop feest. Heel het huis ondersteboven en kerels die stokken maken van de bierblikjes die ze leeggedronken hadden. Gelukkig had iedereen zijn schoenen uit gedaan dus kon ik dat ook! Het was super gezellig feestje en hing goede sfeer. Erg vreemd was dat een huisgenoot van Richard verschrikkelijk Nederlands leek, en niet alleen ik vond dat, Marjolein en Eric ook. Wat mensen hadden vanuit de housewarming party een taxi gebeld voor down-town. Hoppakee rond n uur of 1 daar ook maar in gesprongen.Omdat ik toch wel voetpijn had, heb ik met schoenen gewisseld.. Eric heeft ongeveer 2 uur lang op mijn naaldhak schoentjes rondgesprongen en ik in zijn veelste grote maar oh zo comfortabele skate-schoenen. Tot sluit, dus 3 uur in de bar gehangen, daarna naar de BESTE kebab tent in Hamilton gegaan. Ik ben er niet super kapot van, het is lang niej zo goed als de kebabtenten in Nederland! Maar goed toen moesten we nog met de taxi terug naar huis, wat een ellende! Iedereen moest dus met de taxi naar huis, hebben we eerst 15 minuten moeten lopen (ik half op blote voeten. Toen was ik het beu en ben ik half voor een taxi gesprongen die gelukkig leeg was en voor ons stopte! Dus een uur later waren we thuis. Met het super bericht dat ik opnieuw weer tante word :D! Ik kon natuurlijk geen telefoons meenemen in mijn jurk. Goh Janne dan mis ik jou en jou ruime bh's toch wel ;). Alleen de ellende was dat om 9 uur de wekker alweer ging! We gingen naar Auckland, Marjolein en ik! Alleen natuurlijk autoproblemen, we hebben nu ineens een olielek. Dus snel ff olie bijgekocht erin geketst en gas op de plank. We wilde met een ferry naar een eiland vanuit auckland alleen deze hadden we gemist, toen zijn we maar naar het antartica museum geweest! Was wel gaaf, heb pinguins gezien en je kon in een tunnel lopen door het aquarium. Prima vermaakt op een toch wel beetje brakke zondag! Nog een bergtop op gereden, lopen zagen we toch echt niet zitten! Een toeristische route gereden door auckland en onze dag zat er ook weer op! Waren redelijk laat thuis en ik was helemaal gebroken. Maandag was dan ook geen super active dag voor mij. Eric zijn zus had een zoontje gekregen dus ik had beschuit met blauwe en witte muisjes gemaakt! Na het werk boodschappen gedaan, gekookt en gaan slapen. Dinsdag was ook niet zo spannend, ik ben bij Eric geweest en Marjolein is gaan zuipen, die heeft de smaak goed te pakken! Alleen dur fiets is gestolen, dus dat was wel balen! Gisteren (woensdag) heb ik super lekker gewerkt, ik heb bijna heel mijn verslag al af, behalve alles van mijn experimenten die ik nog moet doen! Dus ik ga als een speer. Grace is alleen terug op het lab van marjolein, Grace is een typische amerikaanse overdreven neppe dikke ergernisbron. Oftewel er waren nu al wat frustraties op het lab van Eric, Marjolein en Tom. Die frustraties zijn we 's avonds kwijt geraakt door te gaan golfen! Hahah ik kon er helemaal niets van en heb volgens mij vanalles verrekt maar goed het was wel lekker om er avondje tussen uit te zijn. Daarna nog een drankje bij ons thuis gedaan en gaan pitten! Vandaag is mijn experiment nog steeds niet gelukt wat betekend dat ik volgende week ook nog moet en dat is dan echt het laatste. Vanavond gaan we ook weer stappen, ja hoor ik zit inmiddels op de dranktolerantie van een 16 jarige, dus het gaat weer de goede kant op! Er komt hier bij de univeristeit een optreden van 3 verschillende NZ bandjes, erg benieuwd hoe dat klinkt! Daarna is het bierfest down-town dus dat kan ook wel eens een verassende avond worden! Ik heb er in ieder geval zin in :D!
Het weer is hier beetje wisselvallig, 2 hele mooie dagen gehad en nu is het weer grauw en windig, weekend voorspelt ook nog niet veel goeds :S dus we hebben ook nog geen plannen gemaakt!
Dat was het hier wel zo'n beetje weer, toch weer een heel verhaal en nu weer verder aan de arbeit ;)!
Cheers,
Anne
05 Maart 2009 - 05:56
Mam:
jij in een jurk, dat heb ik sinds je kleutertijd niet meer gezien en dan nog op hakken, dat gebeurd hier alleen met een galabal en dan kom je ook op blote voeten thuis. Het is wel een hele feestweek geweest, maar goed dat je ook nog moet werken, anders is je drinkniveau alweer op peil voor je terug komt.
succes met je verslag, groeten van thuis.
mam -
05 Maart 2009 - 07:41
Lonneke:
Whahaha Anne, ik neem aan dat je nu heel veel jurkjes gaat kopen, vooor iedere soosavond een nieuw exemplaartje ;) Moet je wel oppassen op je tenen, da wordt bij de soos natuurlijk één grote zwarte smeerboel :D
Hier is het weer ook wisselvallig, dus nu hoeven we niet meer zo jaloers op je te zijn!
Jij ook weer veel drinkplezier dit weekend, wij gaan Amsterdam onveilig maken met zo'n 200 man... Wa zullen we Lock Nine aan kunnen moedigen!
Succes nog met je verslag en proeven!
xxxx Lonneke -
05 Maart 2009 - 07:56
Frank:
Ik wil foto's zien!!!! hahaha...
Je hebt daar nog genoeg tijd om te wennen aan de jurkjes en de naaldhakjes. Ik ga er eigenlijk toch vanuit dat je er hier niet mee rond gaat lopen. Gaat dat wel gebeuren dan wil ik het natuurlijk wel ff weten. hahaha!!
Ik heb afgelopen zondag de weddenschap met het voetbalteam verloren. T is een heel verhaal maar de conclusie is dat ik nu met een geschoren kop rond loop. Ok mooi (of nie natuurlijk).
Have fun en succes met je proeven!!! -
05 Maart 2009 - 08:05
Marije:
Ha.. 'mevrouw anne' in een jurkje en op naaldhakken:p haha Super gaaf! En leuk nieuws!! Wanneer je snel weer terug bent krijg je een lekkere oerhollandse frikandel:D! Succes nog je laatste werkdag, en heel veel plezier van t weekend!! Kus(k)
05 Maart 2009 - 08:34
Lonneke:
Geschoren, geschoren... Gewoon KAAL zul je bedoelen! ;)
xxxx -
05 Maart 2009 - 11:14
Mijke:
woow dat wil ik dus echt zien.. waar blijven die foto's :P
enjoy! die paar weken die je nog hebt -
05 Maart 2009 - 11:28
Frank:
@ lonneke: kaal is als er geen haren meer op staan!!! -
05 Maart 2009 - 11:29
Renée:
Tjonge jonge, ik moest me echt even vasthouden aan mijn stoel haha! Jullie mam heeft wel een punt haha, voor jou is het daar dus met op stap gaan gewoon galabal!
Jammer dat je experimenten nog niet lukken, maar misschien de volgende week! (last best zoals mijn mama altijd zegt haha)
Helaas ben ik trouwens niet inbegrepen in de 200 man van Lock Nine, ik moet werken :( . Maarja ik ga dan gewoon vast mijn verjaardag vieren voor mijn vriendinnetjes en hun vriendjes!
iig nog succes met je experiment en met het bedenken wat je nog gaat doen dit weekend!
Groetjes! -
06 Maart 2009 - 06:45
Eef:
Gefeliciteerd, tante Anne, superleuk he weer zo'n kleintje er bij!!
Je hebt 1 geluk met je naaldhakken, je hoeft er niet op te werken in de kantine, want de Baas houdt er niet van als je tenen ziet! Je staat al weer ingepland voor 26 april en 25 april moeten wij tappen bij Nirwana bij de Jeugd van Tegenwoordig, dus je moet meteen weer aan de gang als je weer in het Lieropse bent om te checken of je alles nog niet verleerd bent daar met al die feestjes!
Nog een laatste week testen en verslagen maken en dan Nieuw-Zeeland verder verkennen, geniet en maak er goed gebruik van, want wie weet is het de laatste keer dat je daar bent. xxxx -
07 Maart 2009 - 17:09
Anneke En Aanhang:
Ha die Anne, iedereen is natuurlijk stiknieuwsgierig om foto's te zien van jou op naaldhakken ipv stapsloffen, en om jou met een jurk te zien, kan ik ook niet meer herinneren, ben benieuwd!
Veel plezier met je vakantie Groetjes -
08 Maart 2009 - 15:05
Thijs:
Ik sluit me aan bij de rest. Foto's dus, want Anne op hakken, daar gelooft niemand iets van!!! Laat staan dat van dat jurkje. Over carnaval gesproken.... Het gaat helemaal niet goed daar: jurkje, hakken, dranktolerantie van een Breezersletje... Jij moet strak eerst een inburgeringscursus toen voor je je zelfstandig in het sociale leven van Lierop kunt begeven ;-) -
10 Maart 2009 - 11:35
Koen:
hee anne! wat een gezuip daar, je zal wel n ander kots-opruim-afrikaantje geregeld hebben inmiddels??
Wanneer kom je weer terug? vergeet die datum altijd:)..
Groeten vanuit n koud en regenachtig Eindhoven!
xxx -
10 Maart 2009 - 17:25
Sam:
Ik dacht: moet nog vlug zijn wil ik het verhaal voor het volgende verhaal gelezen hebben: maar het is gelukt.
Jeetje, wat heb jij een zuipweek gehad. En die hakken/jurkje: volgens mij was dat meer carnaval dan dat je die week daarvoor aanhad! Haha, ik ben benieuwd!
Super leuk ja, van jullie Hans!
Heel veel succes nog deze laatste dagen. Kun je dadelijk nog wel verslagen bij schrijven?
Lock 9 was door in Amsterdam: een erg gezellige dag! En Barry was uitgeroepen tot beste zanger door de jury.
En Frank: Kaal ja!