Nog meer ijsjes en alleen maar positief resultaat
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Anne
19 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Hamilton
Cheers,
Anne
P.S. Iedereen heel veel plezier met carnaval maar laat mij maar met rust als ik alleen in het hoekje van mijn kamertje zit te huilen! Ik wil GEEN smsjes van hoe leuk het allemaal wel niet is of dergelijke en ik zet mijn telefoons gewoon uit voor de komende dagen! Maar voor jullie, toch heel veel plezier en drink er in stilte maar 1 voor mij (of 2 of meer :P)
P.S. 2, Weet er iemand hoeveel bier/wijn/alcohol er doorheen is gegaan met Sensation Yellow? Is het nog steeds spannend wie de winnaar wordt of is Rockin' disco nog steeds de beste kanshebber? Foto's zagen er in ieder geval goed uit :)
19 Februari 2009 - 05:28
Luuk:
Goedemorgen!
Je PS-en maken duidelijk dat de "heimwee" langzamerhand begint te dagen? Laat ons toch lekker, kansloos, vastelaovend (carnaval) vieren, en dan eet jij lekker ijsjes, zon je lekker op het strand en reis jij lekker rond!?!? Deal? ;)
Nou, tijd voor een ontbijtje en vanavond.... Carnaval! :)
Doei! -
19 Februari 2009 - 05:32
Mam:
vervelend dat je experimenten niet goed gaan, het eerste deel van je stage liep alles wel goed. Verder vermaak jij je we3l, dat gaan we hier dit weekend ook doen.
Veel groetjes van thuis
19 Februari 2009 - 06:59
Frank:
Hey Anne,
FF een reactie op je PS2. Er zijn in totaal volgens mij 17 vaten bier doorheen gegaan en een doos of 6/7 aan moezel en wijn. Dus dat is niet normaal veel.
Het verschil tussen Sensation Yellow en Rockin' Disco is echt super weinig dus de spanning is om te snijden!! (overdrijven maakt de zaak duidelijker (met die spanning dan))
Het was zaterdag ook echt een geniale avond. Veel plezier nog en geniet er van!!! -
19 Februari 2009 - 08:25
Eef:
Balen dat je tests niet gaan zoals gepland, misschien kan er met een kleine aanpassing toch nog iets interessants van maken. Misschien kan je carnaval daar ook introduceren, net zoals je met de Sint hebt gedaan. Gewoon jezelf verkleden en keihard bier gaan drinken met je oude en nieuwe huisgenoten!
Als je terug bent maken we het allemaal weer goed, zelfs je zuiptempo,haha!
xxxx -
19 Februari 2009 - 18:29
Lonneke:
Ach Anne, je moet maar denken: Ik zit lekker in de zon! :D Wij zitten hier weer in de natte sneeuw en de vrieskou (voor de zoveelste keer...)!
Ik zal je niet smsen, ik kan mn broertje natuurlijk niet in de gaten houden hé ;)
Jij ook veel plezier met vast weer leuke dingen dit weekend, ik zal dr n paar (ja een paar maar, ik geniet altijd met mate) op je drinken!
xxxx -
19 Februari 2009 - 20:19
Tippy De Beer:
Van ijs en honing wordt je dik!
Dikke kus op je lievelingsplekje -
20 Februari 2009 - 08:00
Mijke:
toch nog jaloers? hoe hou je het voor mogelijk :P
maar wij gaan er van genieten en ik drink er wel een paar op jou :P
20 Februari 2009 - 17:23
Thijs:
Handig dat je geen sms-jes wilt. Je telly uitzetten heeft weinig zin, die sms-jes krijg je toch wel. En dat zullen er veel zijn!!! Je kent ons Lieroppenaren toch. Meelevend als wij zijn ;-) En foto's kijken doe je ook, dus dat wordt volop huilen!!! Medelijden? Met iemand die hartje zomer Nieuw Zeeland aan het beleven is??? Neujjjj, nie egt... Tot over een paar weken! -
21 Februari 2009 - 10:29
Maria:
Hallo die anne , wat een gave reis ,en wat maak je een leuke dingen mee, daar kan zelfs onze carnaval niet tegen op.
Opa en Oma hebben jou kaart gekregen, en waren daar erg gelukkig mee.Oma had de tranen in haar ogen , want jij was in het land waar haar broer zoveel jaren heeft gezeten. Dus daarvoor bedankt,nog heel veel plezier en tot over 2 maanden groeten uit Beek en Donk -
23 Februari 2009 - 10:04
Sanne:
Tja, carnaval, wat zal ik ervan zeggen. Ik kan wel zeggen dat er zaterdag met de carnaval maar 1 vat bier doorheen is gegaan, maar ja, dan weet je ook wel dat ik lieg ;)
Wanneer niet gelogen is, is dat de bierprijzen zijn gestegen naar twee euro bij oele.
haha, en wat we ook nog hebben gedaan! gisterochtend om half twaalf naar de mac. een mckroket en frietjes gegeten met als toetje een mcflurry: ze hebben een nieuwe smaak: noten en caramel! als ze die in nieuw-zeeland ook hebben: een aanrader! :D
geniet ervan: tot vlug inmiddels :D
kus