Fastfood week gecombineerd met rotte eieren lucht - Reisverslag uit Hamilton, Nieuw Zeeland van Anne Brussel - WaarBenJij.nu Fastfood week gecombineerd met rotte eieren lucht - Reisverslag uit Hamilton, Nieuw Zeeland van Anne Brussel - WaarBenJij.nu

Fastfood week gecombineerd met rotte eieren lucht

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Anne

10 November 2008 | Nieuw Zeeland, Hamilton

Nou nou het weekend zit er weer op en nu alweer hard aan het werk op mijn stage plaats! Deze week is niet erg spannend geweest. Op stage is het ook nog steeds rustig, mijn stage-opdracht is nog in de maak dus ik weet niet precies wat ik moet doen. Afgelopen vrijdag heb ik ongeveer de hele dag muziek gedownload dus dat was ook wel relax, had ik dat ook weer bijgewerkt. Donderdag ben ik samen met Marjolein weze zwemmen (meer info zie beginnersfouten) en vrijdag ben ik na mn stage nog met wat mensen van de unie wezen drinken en daarna had ik nog een discussue via skype met studenten van de fontys.. Dat was ook niet meer zo'n succes, maar goed ik heb het gedaan en ik was aanwezig (half uur te laat maar toch). Deze week is alleen het eten wat minder gezond geweest. Ik ben bij de KFC geweest, SORRY JANNE EN WENDY, het spijt me. Het was ook niet echt lekker, dus daarom ben ik ook nog maar naar de MAC geweest, om het weer goed te maken!! En zondag zijn we naar de pizzahut geweest, dat was ook wel goed, maar niet vergelijkbaar met de MAC.
Zaterdag heb ik mijn Nieuw-Zeelandse Nirwana gevonden! Het was super kansloos en er was goedkoop bier! Ik miste alleen de bak herrie op de achtergrond! Maar goed we waren er al om 9 uur tot 2 uur ongeveer en ze hadden er pullen bier voor 2 euro. Maar we kregen ze voor 1,5 euro dus dat ging wel goed. Verder heb ik ook nog 3 kiwi nummers gescoord. Maar dat was verder niet erg spannend want ik heb 3 keer hetzelfde verhaal moeten vertellen over wat ik hier doe en hoe lang ik blijf en bla bla bla. Ik moet ook echt aan mn engelse grapjes gaan werken want dat is nog beetje moeilijk! Maar goed er is verder niets gebeurd dus jullie hoeven niet bang te zijn dat ik hier naartoe emigreer. Ik ben niet zo van de kiwi-mannen. Maar goed zondag ochtend zijn we naar Rotorua geweest, je denkt vast ja wat is er nu in Rotorua te doen. Maar ik was nog wel behoorlijk brak van de zaterdag avond, dus Sam je hoeft niet bang te zijn dat je mn brakke gezicht mist er zijn fotos van gemaakt! Daar hebben we de Rainbow Mountain beklommen, dat is een berg die gekleurd is door de verschillende mineralen in de berg die reageren met de zwavel die in die berg zit. Dus dat was wel heel mooi om te zien, alleen in die berg zaten dus zwavel-geisers en zwavel is dus de stof die de geur van rotte eieren veroorzaakt. Dus die gehele berg stonk naar rotte eieren, dat is wel minder op een zondagochtend als je al niet helemaal fitjes bent. Daarna zijn we nog naar Kerosine Creek geweest en dat was dus een rivier die verwarmd was door alle zwavel geisers die dus in heel het gebied zitten. Nog meer heerlijke lucht, en ik maar douche s ochtends omdat ik het wel sociaal vond dat ik niet helemaal meer naar uitgaan zou stinken. Maar daar he bik wel heerlijk gepootjebaad. Tot er ineens eens een spontane waterverhoging kwam waardoor heel mijn kont en alles nat was. Er was ook nog een park waarin ze dus de zwavelgeisers hadden blootgelegd. Of van nature blootliggen dat weet ik niet zo goed. Die gijsers spuiten geen zwavel uit maar je hebt gewoon constante zwavelmist, dat was heel gaaf om te zien maar de geur, TERING. En er was ook nog een maori reservaat dus daar hadden ze een kerkje staan, een christelijke. Daar zijn we ook ff binnengeweest en wel ruig om te zien want daar heb je dus super veel totempalen en da is wel mooi gedaan.
Toen was het wel weer genoeg de toerist uitgehangen en zijn we weer terug naar Hamilton gegaan. Nog een wasje gedraaid, dat is wonder boven wonder nog steeds niet fout gegaan en ben ik lekker gaan slapen!
Oh jah en ik heb ook een fiets gekocht (zie beginnersfouten)! Volgend weekend staat er raften op het programma en natuurlijk weer naar onze stamkroeg!
Cheers,
Anne

• 09 November 2008 - 22:39

Tippy De Beer:

Als de kiwi maar wel goed rijp is!

p.s.: I love natte billen

• 10 November 2008 - 06:46

Mam:

wat een leuk weekend, het lijkt wel vakantie, dat ze zelfs in nieuw zeeland een soort van nirwana hebben, ik dacht dat is uniek voor lierop.
    Werk ze
    groetjes, mam, pap en rick

• 10 November 2008 - 10:36

Mijke:

ik ben jaloers... zelfs ik ga niet zovaak naar de mac :o
    maar nog iets gehoord van de kiwi's??

• 10 November 2008 - 13:21

Giel:

Hmm, mooi is dat. Heb je net een eerste verhaal getypt, is er een fout op de pagina, alles weg, ach ja...
    Maare zoals ik net al probeerde te typen:
    Hey Brussel!
    Ik was afgelopen zaterdag op de Fontys Opendag gevraagd om te helpen, kom ik daar uiteraard Bram tegen. Die vertelde dat je een waarbenjij.nu heb. Leuk om zo al je verhalen te lezen, zo maak je nog eens iets mee aan de andere kant van deze aardwereld! Heb je daar nog geen pubcrawl gehad??? Volgende week donderdag is er op Stratum van Aquinas weer eens een, waar ik nog moet bezien of ik er wel heen kan.
    Have a nice one over there!

• 10 November 2008 - 15:11

Janne:

hey ckicka,
    gister de 1ste wedstrijd gehad. Dacht dat het wel mee ging vallen want ik had angeliqueje tege maar die was beter hersteld van der iets dan ik ooit geweest ben :P hahahhahaha het was weer verschrikkelijk
    Ben net met mijn moeder naar het ziekenhuis geweest. Moest ff gechecked worden na mijn schoenzooltjes verhaal. Het was slimmer om mezelf eerst helemaal te laten checke voordat ik zooltjes krijg die voor geen meter zin hebben omdat mijn lijf gewoon zo krom als ik weet neit wat staat. Dus ik was vrijdag naar fredje geweest en die had een afspraak geregeld in het ziekenhuis NAJA dat zei ie: bij de heer pittoors om 14:40
    naja ik kwam dus in het ziekenhuis na een drama om er te kome aangezien alles is afgeslote. Bleek dat er geen afsrpaak was gemaakt iig niet om 14:40.
    NA een paar minuten werd ik toch nog omgeroepe. Bleek dat de heer pittoors ene vrouw was en ik om 13:15 een afspraak had. EN BEDANKT FREDJE!
    maar nu moet ik binnekort in de ct-scan geduwd worden en dan hoor ik eindelijk dat ik scheef ben :P hahahhaa wat een drama.
    naja ik had ook een blunder begaan.
    ze zei dat ik mijn schoene en sokke weer aan mocht doen
    dus zat ik dara in mun onderbroek en mijn schoene en sokke
    kwam de dokter weer binne zegt ze. Oh je mag ook gewoon je broek aan doen hoor.
    whahhaha zag er echt niet uit en voelde me nogal dom.
    naja dat was het eigelijk wel tot nu :P
    ik ga binnekort gewoon in mun eentje naar de mac want anders loop ik dalijk nog achter :P
    dikke KUS

• 10 November 2008 - 15:41

Lonneke:

Hoihoi! Wow zo te horen heb jij wel flitsende weekenden daar! Spannender dan hier... Ach, wij hebben ook weer een mooi zuipweekend achter de rug met Hendrikx die op de verjaardag van de vlok wel even 14 flessen bier leeg zou drinken (dat zei die zelf), maar die niet verder kwam dan 8,5 fles... Zondag in de kantine heb ik welgeteld 20 minuten gewerkt, zo weinig was er te doen... De sfeer is ver te zoeken, ik denk dat het komt omdat jij er niet meer bent om de sfeer te maken ;) Ik ben ook begonnen met zwemmen, alleen is bij mij het zwembad maar 5 minuutjes fietsen en dan lig ik er vaak lekker helemaal alleen in, mooi privé-zwemmen! Heel veel succes en pleizer weer deze week en komend weekend! Ik ga lekker een weekendje weg met de familie van Koen! xxxx

• 10 November 2008 - 18:25

Flitsenburg:

Hey Anne,

Mooie verhalen, vooral die beginnersfouten!!! Foto's zijn ook goed, maar ik zie maar weinig gare gezichten. Da's een beetje on-Lierops. Niet teveel verkiwiën daar!!!

• 10 November 2008 - 20:24

Swigmen:

Hoi Anne,

Echt leuk om te lezen. En elk stuk zoveel tekst en zo goed geschreven. Kan ik wat van leren. Hihi.

Maar goed om te lezen dat het huishouden steeds beter gaat. Als je terug komt en je hebt geld gebrek. Kun je bij mij wel wat gaan poetsen.

Veel plezier nog.

Peter

• 11 November 2008 - 19:59

Sam:

Tot nu toe moet ik nog steeds je brakke gezicht missen: het staat nog niet op je album.
    Haha, heb net weer moet janken van het lachen met al je verhalen. Ik vind het vooral super leuk dat ik ook meteen heel Jannes levensverhaal te lezen krijg ;) Ik neem aan dat je wel een leuk setje aan had Janne!
    Haha, die Hendrix ja. T was wel een leuk feestje van Willem (hij is vandaag jarig).
    Volgende week zaterdag prinsenverkiezing *wie oh wie zou het zijn* Ik, eef, jos en smuis gaan even kijken. T beest is er natuurlijk ook. Grote kans dat we dit jaar naar de flodderbone kunnen :d
    Veel succes daar!

• 11 November 2008 - 20:50

Renée:

Sam, je vergeet mij helemaal tsss :P
    Haha

Maar Annie even tot jou, hiervoor ben ik toch op je site!

Wat leuk weer zo'n verhaal! Ik lach me ook elke keer kapot! Veel plezier nog met de kiwi's en met Nirwana! En opletten met raften hè! ;)

In de kantine is het inderdaad geen gekkenhuis! Maargoed, dat komt zondag wel met de grooves van Thijs!

We laten wel weten wie dit jaar de scepter viert in Kaauwvoetenland!

Kusjes!

• 12 November 2008 - 09:02

Eef:

Misschien heb je als je terugkomt (of nu al natuurlijk) nog wat tips voor de programmeurs van onze Nirwana of eventueel het Tuinfeest, kun je je kiwi-vrienden uitnodigen in het altijd spannende Lierop!!
    Veel succes met je stage-opdracht en laat die fontys maar lekker moeilijk doen, ze zitten toch aan de andere kant van de wereld.

• 13 November 2008 - 11:05

Marije:

Hey meid, wat een gave verhalen! Ik zou zo in t vliegtuig willen stappen en richting jou komen, afgezien van de mac dan he:P haha.. Je avonturen zijn echt super, en ben beniewd naar de foto's!! De Kiwi's klinken trouwens ook goed! Veel plezier van t weekend weer in de Nirwana daar:)! En succes met je stagedag vandaag nog! Kus